Baudet
Putin
Trump
Erdogan
Wilders
Neem contact op met JayeM Productions

Baudet
Putin
Trump
Erdogan
Wilders
JayeM Productions Home Pagina

The truth about Khashoggi's murder?

Warning: Graphic Realistic Content!

Politieke hack (Trump) probeert te naam voor zichzelf te maken!


Trump  (die  8 jaar lang President Obama heeft lastig gevallen over zijn geboortebewijs) roept onderzoekers nu op om op te houden met de zogenaamde pesterijen!


met andere woorden

Hij kan wel uitdelen, maar niet incasseren!

Trump lying about the wind - COAL - VERSUS - WIND!

Trump ging de 2016 presidentiële race in als een Republikein en versloeg zestien tegenstanders in de voorverkiezingen. Zijn campagne ontving uitgebreide gratis media-aandacht. Commentatoren beschreven zijn politieke posities als populistisch, protectionistisch en nationalistisch. Trump heeft tijdens zijn campagne en presidentschap vele valse of misleidende verklaringen afgelegd. De verklaringen zijn gedocumenteerd door feitencontroleurs en de media hebben het fenomeen wijd en zijd beschreven als ongeëvenaard in de Amerikaanse politiek. Trump werd gekozen tot president in een verrassende overwinning op de Democratische kandidaat Hillary Clinton. Hij werd de oudste en rijkste persoon die ooit het presidentschap op zich nam, de eerste zonder voorafgaande militaire of overheidsdienst, en de vijfde die de verkiezingen had gewonnen terwijl hij de populaire stemming verloor. [B] Zijn verkiezing en beleid hebben talrijke protesten teweeggebracht. Veel van zijn opmerkingen en acties zijn als racistisch ervaren.


Tijdens zijn presidentschap bestelde Trump een reisverbod voor burgers uit verschillende landen met een meerderheid van de moslims, en hij noemde bezorgdheid over de veiligheid; na juridische uitdagingen heeft de Hoge Raad de derde herziening van het beleid bevestigd. Hij voerde een belastingverlagingspakket uit voor particulieren en bedrijven, waardoor ook het individuele ziekteverzekeringsmandaat werd ingetrokken en olieboringen mogelijk werden gemaakt in het Arctisch toevluchtsoord. Hij herriep gedeeltelijk de Dodd-Frank Act die in de nasleep van de financiële crisis van 2008 strengere beperkingen oplegde aan banken. Hij heeft zijn America First-agenda geëerbiedigd in het buitenlands beleid, de VS teruggetrokken van de Trans-Pacific Partnership-handelsbesprekingen, de Overeenkomst van Parijs over klimaatverandering en de nucleaire deal met Iran. Hij erkende Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, legde invoertarieven op verschillende goederen vast, veroorzaakte een handelsoorlog met China en onderhandelde met Noord-Korea op zoek naar denuclearisatie. Hij nomineerde met succes twee justices voor het Supreme Court: Neil Gorsuch en Brett Kavanaugh.


Nadat Trump de directeur van de FBI, James Comey, had afgezet, benoemde het ministerie van Justitie Robert Mueller als speciaal raadsman om door te gaan met het onderzoeken van de banden tussen de Trump-campagne en de Russische regering met betrekking tot verkiezingsinterferentie en eventuele kwesties die voortkomen uit de sonde. Het onderzoek leidde tot schuldig pleidooi door 5 Trump-medewerkers aan strafrechtelijke aanklachten, waaronder liegen tegen onderzoekers, schendingen van campagnefinancieringen en belastingfraude. Trump heeft herhaaldelijk de beschuldigingen van collusie en obstructie van gerechtigheid ontkend en het onderzoek een politiek gemotiveerde "heksenjacht" genoemd. In 2019 lanceerden of publiceerden verschillende huiscommissies onderzoek naar het presidentschap, het zakelijke en persoonlijke leven van Trump.